Servicevagt

Vores servicevagter kan hjælpe inden for en bred vifte af service- og sikkerhedsopgaver

Fleksibilitet og alsidighed

Med en servicevagt fra S.G. Security kan du skabe et trygt og roligt miljø for dine ansatte og kunder. En servicevagt er med til at opretholde god ro og orden, og har også en præventiv effekt i forhold til tyveri, hærværk og lignende kriminalitet.

En servicevagt er i stand til at varetage flere opgaver. Det kan eksempelvis være at hjælpe gæster med at finde vej, overvågning, registrering af besøgende samt daglig driftsledelse. En servicevagt kan også fungere som portvagt ved jeres byggeplads.

Vagttyper til alle formål

Hos S.G. Security har vi vagter til alle formål. Alle vores vagter er uddannede og trænede i konflikthåndtering, førstehjælp og at bevare roen og overblikket i pressede situationer. Du kan derfor med ro i sindet lade os varetage sikkerheden for jeres butik, byggeplads, arrangement eller noget helt fjerde. Udover en servicevagt, kan vi også være behjælpelig med andre typer af vagtpersonel, herunder:

Ønsker du vores hjælp til at stå for sikkerheden i jeres virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte os. Med base i Frederikssund hjælper vi både private og offentlige virksomheder med deres sikkerhedsforetagender i hele Midtsjælland og Nordsjælland.

Hyr en servicevagt i dag

Ønsker du en kompetent og uddannet servicevagt, der skaber tillid og tryghed for dine ansatte og dine gæster? Så henvend dig til os. Med over 20 års erfaring inden for sikkerhedsløsninger, vejleder vi dig til den rette løsning for netop din virksomhed.

Ring i dag på telefon 70 26 99 99 eller send en mail til post@sgsecurity.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder eller giv os et kald.