Fast vagt

Med en fastvagt kan du have ekstra fokus på bestemte områder af din virksomhed

En optimal sikkerhedsløsning

Med en fastvagt kan du bevogte og overvåge en fast lokalitet længere tid ad gangen. Det kan eksempelvis være indgangen ved en virksomhed, bygning eller lignende. En fastvagt fra S.G. Security vil altid være uddannet og professionel samt have stor erfaring inden for vagtfaget. En fastvagt er typisk lokaliseret ét fast sted, og kan eksempelvis stå for følgende typer af opgaver:

  • Telefonpasning
  • Sikring af nøgleområder
  • Overvågning af nøgleområder
  • Adgangskontrol ved indgangen

Skal vi hjælpe med at forbedre sikkerheden på jeres ejendom? Så tag kontakt til os i dag. Vi hjælper private og offentlige kunder på hele Nordsjælland og Midtsjælland.

En fastvagt øger sikkerheden døgnet rundt

En fastvagt er med til at forebygge uønskede situationer. Vagtens synlighed giver en præventiv effekt, så risikoen for indbrud og lignende minimeres. Skulle der alligevel opstå en kritisk situation, har vores vagter de rette kompetencer og uddannelse til at tackle og løse situationen. Med en fastvagt kan du have overvågning over de ønskede områder både i og uden for jeres almindelige åbningstider. En fastvagt er således en optimal sikkerhedsløsning døgnet rundt.

Hos S.G. Security har vi mere end 20 års erfaring med professionel vagtservice. Vi kan derfor tilbyde flere forskellige typer af vagter, der har hver sit formål:

Er I i tvivl om, hvilken vagttype, der passer til jeres virksomhed? Så står vi til rådighed med kyndig vejledning og sparring.

Tag henvendelse til os i dag

Vi er her for at hjælpe med jeres sikkerhed. Vores erfaring og kompetencer kommer jer til gode, når I hyrer en fastvagt, der skal stå for sikkerheden i jeres virksomhed.

Kontakt os i dag på telefon 70 26 99 99 eller send en mail til post@sgsecurity.dk. Du kan også henvende dig gennem kontaktformularen her på siden, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder eller giv os et kald.