Centervagt

Med en centervagt skaber du tillid og tryghed for butiksejere og gæster af centret

Løft sikkerheden i dit center

Skal vi hjælpe med at øge sikkerheden i jeres center? Hos S.G. Security er vi klar til at løfte opgaven. Vi har erfaring med at stå for sikkerheden i storcentre, varehuse og lignende. Fælles for stederne er, at sikkerheden er en høj prioritet. Med en uddannet centervagt øger du sikkerheden i centeret, både i forhold til butikstyveri, indbrud, hærværk og andre former for kriminalitet.

Foruden en centervagt, tilbyder vi også andet vagtpersonale, der kan varetage forskellige sikkerhedsopgaver. Vi kan eksempelvis hjælpe med:

Skal vi hjælpe med en centervagt, der kan øge sikkerheden i jeres center? Fra vores kontor i Frederikssund hjælper vi kunder over hele Midt- og Nordsjælland.

Professionel og proaktiv centervagt

Vores centervagter er trænet i at identificere potentielle situationer, der kan have en negativ indvirkning på oplevelsen i centeret, enten for butiksansatte eller gæster. Med et proaktivt mindset agerer vores vagter hurtigt og effektivt, så situationen ikke eskalerer yderligere. Vi garanterer et professionelt stykke arbejde, når du hyrer en dygtig centervagt fra S.G. Security.

Hvert center har unikke sikkerhedsbehov. Det kan skyldes beliggenhed, butikstyper eller andre forhold, der påvirker centeret. Vi ved af erfaring, at det er vigtigt med en skræddersyet sikkerhedsløsning. Tag os med på råd, når du ønsker professionel rådgivning til jeres sikkerhed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om jeres krav og behov inden for sikkerhed. Vi kommer med rådgivning og sparring, efterfulgt af et uforpligtende tilbud på en centervagt til jeres center.

Du kan kontakte os via telefon på 70 26 99 99. Foretrækker du at sende en skriftlig henvendelse, kan du sende en mail til post@sgsecurity.dk eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Så vender vi tilbage på din forespørgsel hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder eller giv os et kald.